Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2012 08:31 - Финансовото цунами приближава
Автор: evanjelina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.05.2012 09:08


image

Продажбите на автомобили в страните от Европейския съюз паднаха до най-ниската си точка за последните 14 години, съобщава агентство Блумберг. Снижаването нивото на продажбите продължава вече пет години и в някои страни, в частност в Италия и Франция, само за една година е повече от двадесет процента. На този фон особено страдат местните производители Фиат, Пежо и Рено.

Независимо от оптимистичните обещания на политиците, икономиката на европейските страни стремително пада надолу. Кризата е обхванала всички сфери на живота и засега само Германия е относително стабилна. Средствата, отпуснати за борба с кризата, бързо се изтощават. Щедро раздадените от банките суми от порядъка на трилион (!) долара не спасиха положението: минаха само няколко седмици и вече са необходими нови вливания.

Председателят на Международния валутен фонд за пръв път заяви за възможното разпадане на валутния съюз и за катастрофалните последствия от това. Финансовото цунами се приближава с всеки изминал ден, а средства за борба с него не притежава никой. Съществуващата система на обогатяване за сметка на другите вече е изживяла времето си и трябва да бъде сменена с нова, основана на съвсем други принципи, които ще вземат под внимание особеностите и нуждите на всичките й участници.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evanjelina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 316179
Постинги: 192
Коментари: 51
Гласове: 163
Спечели и ти от своя блог!
Архив