Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2011 07:20 - СПЕШНО Е НЕОБХОДИМА МЕТОДИКА ЗА ВЪЗПИТАНИЕ
Автор: evanjelina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 818 Коментари: 0 Гласове:
0



Родителите трябва да възпитават децата, както е организирано от природата. Затова, ако разбирам кое е най-доброто, което мога да дам на детето, това е свързано със Природата, със силата, която може да го защити и развие до най-високото ниво, със силата, която го съпровожда в този и в бъдещия свят, и аз несъмнено ще поискам да дам на детето тази подкрепа, тази закрила.

Аз искам светлината да възпитава детето, а не просто учителят в училище. Преди всичко, искам да му дам духовно възпитание, а като допълнение към това, то може да учи в училище и в университет.

За мен не е толкова важно работник ли ще стане или професор – за мен е важно с какъв духовен багаж ще завърши живота си, ще бъде ли щастливо през този живот, ще знае ли за какво да живее.

Затова, духовното възпитание е несравнимо по-важно, отколкото материалното, посоката на което се променя на всеки няколко години. Днес, човек завършва обучението си и трябва отново да започне да учи. Светът е изправен пред революция в областта на информацията.

Трябва ли първо да възпитаваме децата си и с тяхна помощ да разпространяваме системата за духовно възпитание или трябва направо да култивираме духовното възпитание в света?

Сега, незабавно трябва да пропагандираме духовното възпитание. Докато нашите деца израснат и ние успеем да ги представим на света, ще мине много време.

Ние възпитаваме нашите деца и ще се радваме, ако деца и от други страни виртуално се присъединят към това и вземат учстие в летните лагери, които искаме да организираме. Трябва да видим резултатите от кабалистичното възпитание на децата си.

Сега, вече ги виждаме, но те не са достатъчни, за да се обърнем към света и да му покажем какво се случва. Ако след две – три години покажем, че пет-шест годишни деца вече разсъждават правилно, на единайсет – дванайсет разбират какво става в света и са зрели личности, а на петнадесет – шестнадесет завършват университет, ние ще имаме какво да кажем на света.

http://laitman.bg/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evanjelina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 315095
Постинги: 192
Коментари: 51
Гласове: 163
Спечели и ти от своя блог!
Архив