Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2011 12:48 - ДУХОВНА ВРЪЗКА ИЛИ НИКАКВА
Автор: evanjelina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1326 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.02.2011 15:41


Взаимоотношения без духовна връзка, не могат да оцелеят.

В днешно време е на практика невъзможно за един мъж и една жена да поддържат продължително добро взаимоотношение, освен ако помежду им няма духовна връзка.

Това е така, защото тяхното его се сблъсква едно с друго и разрушава връзката им. Днес сме свидетели на безброй разводи и повечето взаимоотношения се разпадат, тъй като егото ни работи на пълни обороти и с течение на времето расте все повече. Красивият стих „Мъжът, жената и Божественото Присъствие помежду им" - просто не съществува за такива двойки.

И какво трябва да се направи за да се създаде духовна връзка между тях, нещото което може да спаси взаимоотношенията им? Да има духовна връзка означава и двамата партньори да знаят причината за съществуването си - да предприемат духовното пътуване за постигане на духовната цел на живота. Тогава ще имат нещо, което истински ги свързва, двамата заедно ще бъдат в една „клетка" и стихът „Мъжът, жената и Божественото Присъствие помежду им" наистина ще се сбъдне. С други думи, те ще почувстват разкриването на Божественото Присъствие - на Твореца.

http://www.kabbalah.info/bg/life-and-family/kabbalah-and-relationships/286-today-its-spiritual-relationship-or-no-relationship




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evanjelina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 315085
Постинги: 192
Коментари: 51
Гласове: 163
Спечели и ти от своя блог!
Архив