Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 04:03 - Бойко Борисов е опасност №1 за България.
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2856 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 25.10.2016 09:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 Какво умее Бойко Борисов? Умее   да печели избори.
беше добър главен секретар на МВР
Като кмет на София - също се справяше добре. Метрото тръгна, транспортните проблеми на столицата до голяма степен бяха решени.
Ех, де да беше строителен министър... Ножицата щеше да се захаби от рязане на лентички, а строителите нямаше да смогват да сменят разнебитения асфалт по току-що откритите магистрали.
Човекът се справяше и можеше да продължи да се справя и занапред с второстепенните проблеми на България.

 България, освен второстепенни, има и първостепенни проблеми. И не просто първостепенни - а проблеми на живот и смърт. В съвсем буквалния смисъл смърт. 

image
    

През 2012 г. тогавашният образователен министър Сергей Игнатов съобщи, че първокласниците, чийто майчин език НЕ Е български, са повече от онези с майчин език български.  С други думи: НЕ-българчетата на 7-годишна възраст са повече от българчетата.  Това не някъде в Кирибати или Танзания. А в България.  Както си им е навикът на официозните български медии, тогава информацията беше подмината с мълчание. Какво да се прави - хората си пазят хляба. Етническата и демографска тема в България е табу....Но дали има по-важна тема за България?  Та нали тази информация още тогава означаваше, че през 2023 г. сред 18-годишните граждани на България българите ще са малцинство?  А мнозинството ще са ниско образовани (онези, които все пак избутат някак училище) и силно размножаващи се.  Някой да коментира тази тема?  Няма коментари по тази тема.
Това, че в публичното пространство по тази тема няма коментари, е разбираемо - политици, журналисти и чиновници си пазят хляба.

Което също е разбираемо - 2023 година е далече, освен това на всеки темата му изглежда малко абстрактна и неатрактивна - къде-къде по зрелищни са Бокова, Кристалина (виж, Кристалина поне е наясно с важността на темата за демографията, нали още през 2013 г. предлагаше да приемем колкото може повече т. нар. "бежанци", които щели да "оправят" демографския ни проблем; на всичко отгоре излезе права, масовите изнасилвания по цяла Европа го доказват), фалитът на някоя банка, поредните простотии по разните телевизионни брадъри или предстоящите президентски избори.  Така, че липсата на интерес към годината 2023 сред политиците, чиновниците, журналистите и обикновените потребители на интернет е разбираема. 
Но министър-председателят?  Голямата, реална, истинска власт в България е съсредоточена в ръцете на министър-председателя.  И след като властта е съсредоточена в ръцете на министър-председателя, какво направи този министър-председател, в дадения случай Бойко Борисов, за решаването на най-важния проблем пред България - демографския?
Нищо не направи.
И нищо не прави.
И нищо не предвижда да прави.
Нещо повече: Бойко Борисов по всякакъв начин замазва, отбягва, заобикаля, дистанцира се, прави си оглушки, бяга, крие се като елементарна шушумига от този най-важен за България проблем
.

А ако не знае какво да прави, тоест, щом не му стига собствен акъл - поиска ли акъл от някой друг?

Свика ли съвети, симпозиуми, конференции; въобще - събра ли експерти, специалисти, заинтересовани организации, за да се умува, обсъжда, дискутира и анализира как да бъде спрян демографската гибел на българите? Не.

Нищо не свика. Никъде в публичното пространство не се мярка и следа от информация министър-председателят на България да прави нещо за решаване на най-важния проблем пред България. Следователно, най-важният проблем пред България просто не го интересува. Ако го интересуваше, щеше поне да намекне с нещо, нали така? 
Добре, но щом не го интересува най-важният проблем на България - тогава защо е министър-председател на България? 
Друг въпрос: щом този министър-председател не се интересува от най-важния проблем пред България, какъв е той (не проблемът, министър-председателят): полезен или опасен за България? Имаме 10 секунди за отговор на въпроса. Всъщност, и 10 са много...  Но защо е така? Нима Бойко Борисов е глупав?
Не, не е глупав. За да вземеш властта почти от нищото
Министър-председателят в парламентарна република е фактическият държавен глава.
  Още повече, че неистовата жажда за власт на Бойко Борисов го превръща не просто във фактическия държавен глава - а в съвсем реален диктатор.  Истинската опасност, която Бойко Борисов представлява за България, не е в диктаторските му щения - а се корени съвсем другаде.

Това са две негови характеристики. некадърност;   страхливост.

Но Бойко Борисов не е мързелив, но цялата му енергия е съсредоточена в печелене избори с всички средства: купуване гласове, купуване избирателни комисии, които са обучени да превръщат гласовете за други кандидати в невалидни- вижте видеото и разберете, КАК ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ

Свързани статии: 

Опасността Борисов

Бойко Борисов преряза гърлото на България. Ето как...

Главният проблем на Бойко Борисов

Главният проблем на Бойко Борисов е липсата на интелектуално осмисляне на властта като средство за решаване на проблемите пред страната - а не просто като цел за постигане.       Това е той, големият проблем на Бойко Борисов. 
       Бойко Борисов се държи като човек, който сякаш не може да повярва, че е взел властта в свои ръце. Държи се като опозиционер, за когото властта все още е цел - вместо да се превърне в средство. Той все още се стреми към нея, към властта - вместо да я използва като кормило на държавата.  Останалото дочети ТУК!


Циганите - златният шанс на България, който тя пропилява, ДА СПРЕ СЕГА ИМА ШАНС:

 България трябва да прави всичко възможно не да намалява - а да УВЕЛИЧАВА циганската раждаемост. Но циганската раждаемост може да бъде златният шанс на България, на българите, да излязат от демографската пропаст, където са се сгромолясали. 
при едно държавническо използване циганите, те могат да се превърнат в спасението на България, на българите, на българския дух за пребъдване във вековете; и прочее, и прочее... 
Просто циганките трябва да раждат българи, християни. Как българките са раждали турци-еничари  мюсюлмани ? По-точно: как децата, родени българчета, са ставали турци-еничари? Много просто: били са възпитавани като турци-еничари Други примери  
Преди тридесетина години Израел, който е в състояние на перманентен страх от демографско претопяване сред околното арабско море, обяви фалашите - народност в Етиопия, за евреи от едно от някогашните "изгубени колена Израилеви". После без много-много церемонии, им даде израелски паспорти Нищо, че са не просто мургави - а направо черни като въглени.

Друг пример. В средата на 17-ти век се установява, че  Мароко няма достатъчно бойци за войската си. А турците не мислели да се откажат да присъединят земите му към империята си. Султанът заповядал да бъдат купени и отвлечени 150 хиляди робини, раздал на войниците си с изричното условие: родените момчета остават собственост на държавата. След двайсетина години султанската армия се попълнила с около 70-80 хиляди войници. А Мароко и до днес се гордее, че е една от малкото държави в Северна Африка, която никога не е била покорена от Османската империя... 



По отношение на етническия си проблем България се намира в много по-изгодно положение, отколкото държавите в приведените исторически примери. 
Няма нужда да отнема деца от семействата им - както са били отнемани еничарите в Турция. 
Нито да търси 2 милиона сънародници (кандидати за преселение всъщност има, но не са милиони, а и процедурите, кой знае защо, са максимално затруднени!) - както Израел. 
Нито трябва да купува или отвлича робини - както Мароко. 
В България циганите, така или иначе, волю-неволю, хъката-мъката - но изпращат децата си на училище. Ако се затегнат още финансовите мерки по този въпрос, ще ги изпращат много повече "волю", отколкото "неволю". 
Децата, които всяка година са все повече. 
Децата-циганчета, първокласниците сред които още от 2012 г. насам са повече от българчетата. 
И ако България имаше политици на място, тоест - ако имаше ДЪРЖАВНИЦИ, решението на проблема, което е под носа ни, щеше да бъде отдавна намерено и пуснато в действие. 
Просто тези деца-циганчета трябва да бъдат превръщани в деца-българчета. 
С други думи: в училището трябва да влезе циганче - но оттам да излезе българче. Което да се хвърли без много мислене, за да счупи главата на онзи, който показва среден пръст на Левски. А не както сега... 
Как? 
Решението отдавна е измислено, няма нужда да ровим много. 
Китайците са го казали: 
"Ако искаш да победиш врага си - направи така, че да възпитаваш децата му". 
Можем да добавим и Бисмарк: 
"Войните се губят и печелят зад училищните чинове". 

С две думи: циганчето, което влиза в училище циганче, трябва да бъде подложено там на 12 години съответно ВЪЗПИТАНИЕ - и да излезе чистокръвно (чистокръвно по дух!) българче. Да, вярно - мургаво българче. Но мургаво българче, което, щом види паметник на Ботев или Левски, няма да му показва среден пръст - а ще потърси цвете да сложи в подножието му. 

По същия начин, по който някога турците са възпитавали българчета, за да ги превръщат в турци-еничари. Една нация е умна, когато се учи от историческия опит. И още по-умна е, ако се учи от горчивия си исторически опит.


Осребреното робство като агентурна свобода

Да бягаме ли от България - въпроси към отговора

Вижте Постановление 208/2016 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ЗА УНИЩОЖАВАНЕ БЪЛГАРИЯ / Бойко Борисов преряза гърлото на България 

за постоянно ,заселване на мигрантите у нас. 


Затова ЗАСТЪПНИЦИ НА ПАРТИИ , ИЗПЪЛНЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ :  отворете очи и най сетне СПРЕТЕ ТАЗИ МАШИНА ЗА КРАДЕНЕ ИЗБОРИ, СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ!    Любомир Чолаков 

 ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ, А МАШИНА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ. ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ ВИДЕАТА!

 ВИЖТЕ ВИДЕО как  ГЕРБ фалшифицира избори

 

заради   всичко  това: 

Бойко Борисов е опасност №1 за България.

 но
Хората могат да изразят волята си, без да правят революции- с бюлетините на избори










Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Бойко Борисов ще управлява
23.10.2016 06:22
България през следващит 10 години и това е много добре!
цитирай
2. zaw12929 - България през следващит 10 години и ...
23.10.2016 07:23
apostapostoloff написа:
България през следващит 10 години и това е много добре!

Да се управлява, да, но не и да се държи властта и да се чакат външни заповеди.
цитирай
3. zaw12929 - Траки ли сме или агресивни източни пришълци без собствена воля?
23.10.2016 07:25
Не можем да се обединим за обща цел, също като траките, което е още едно доказателство че сме им наследници. А не е ли възможно тук да са дошли и "пришълци", които не са основна част на населението, но... са били владетели и са задържали траките да останат тук
Траккте са били невероятни майстори, добивали мед, злато, правели съдове от метал, грънци, трудолюбиви занаятчии и скотовъди .. и много доверчиви и търпеливи- и затова сме били 700 години под чужда власт
Днес потомци на ония източни пришълци са грантове, русофоби и най вече изроди, които предават народа си...
Не е ли затова разединен народа ни- едните, потомци на траките гледат на Изток и на Запад- с доброта, а ония пришълци, заради гена си мразят всички и всичко, което е източно, нямат достойнство и чакат външни господари
В блога сме смесицата, която надига глас за добруване, пише гневно и после, по тракийски си стои на топло , търпи и чака... все някои добър да ни спаси....
Траки ли сме или агресивни източни пришълци без собствена воля? Които бягат от проблемите- вижте сега как млади мъже бягат от там ... идват в Европа!
цитирай
4. zaw12929 - Външни сили закриват България- ще ...
23.10.2016 16:07
Външни сили закриват България- ще позволим ли?! Да сме лагер на бойците на ИД
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14209175
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031