Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 18:38 - Моята съдба – част от съдбата на човечеството
Автор: evanjelina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1203 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.02.2015 18:39


Въпрос: Защо природата скрива от нас информацията за бъдещето?
Отговор: Защото от нея няма никаква необходимост, това касае само животинското тяло. Човек не подозира за приближаващите природни катастрофи – цунами, тайфуни, които животните усещат 2-3 дни предварително.

Животните предчувстват събитията, от които зависи техния живот. Но за човека всичко това е неизвестно, защото той притежава средства да се защити от ударите на природата.

Освен това, той няма разрешение за получаване на такава информация. На него му се струва, че разкрива природата, че все повече научава за нея и се учи да се защитава от нея. Но виждаме, че с целия си ум, не сме способни да предскажем екологичните катастрофи, които сами причиняваме.

И затова никога няма да ни е известно, каква беда ни очаква. Но дори и да знаем за нея от по-рано, това няма да облекчи нашата съдба. С нашето неправилно, егоистично поведение относно обществото, не сме в състояние да се защитим и да избегнем ударите на съдбата.

Затова само хората, занимаващи се с науката Кабала, могат де се издигнат над сляпата, предначертаната ни съдба и да я променят. Дори начинаещия, който нищо не знае и не разбира, започва да променя не само своята съдба, но и съдбата на целия свят. Тъй като всички сме свързани и живеем в интегрален свят, който е като едно „малко село”.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evanjelina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 315956
Постинги: 192
Коментари: 51
Гласове: 163
Спечели и ти от своя блог!
Архив