Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 22:15 - Вучето и W.W. гледат порно с коне
Автор: vukovska Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5510 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 26.11.2014 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Представете си,че попълвате въпросник за online dating – какъв сте, що сте, какво търсите в хипотетичната си половинка и прочее. Естествено, ще искате на първо място вашият партьор да има зъби, пълен комплект крайници , както и да  няма по-сериозно психично заболяване от класическата и широкоразпространена в наши дни маниакално-компулсивно разстройство. И чак след това можете да си позволите да капризничите: да бъде със сини очи, атлетичен, да свири на нещо, да обича разходките сред природата... Ако сте жена, сигурна съм, че две условия почти задължително ще споменете: да има чувство за хумор (като че ли е токова важно да казва вицове, докато ви чука!) и …да обича животни. Ето, с това последното условие обаче трябва да сте особено внимателни и задължително да уточните под каква точно форма трябва да се проявява тази любов. За да няма после неприятни изненади де, не за друго!  Особено ако не сте от най-разкрепостените представители на пола и никой никога не ви е наричал „бесна амазонка“, „психопатка“, „нимфоманка“, „срам за семейството“ и „студентка в ЮЗУ“.

Ще обясня.

Значи, в нашия тесен приятелско-вражески-романтичен кръг, който се състои от мен, W.W. и котката Базука, обичаме животните. Не точно Базука, понеже тя има труден характер и присъствието й у дома е по-скоро натрапено, отколкото желателно, но животните по принцип.  Не че даряваме  пари на приюта за мечки в Белица, но ни харесва да галим разни животинки (ако знаем, че са обезпаразитени и нямат бяс). Всъщност дотолкова обичаме да галим разни животинки, че през две-три седмици някой от нас (макар това никога да не е Базука) изпитва  непреодолимо, макар и временно желание да се грижи за такова едно създание. Аз съм традиционалистка в това отношение и обикновено се умилявам от бездомни кучета и котета; почти не минава ден, без да ми мине през акъла да взема под мишница някое такова коте с физиономия на извънземно, наплискано от радиационен дъжд…

 

 

… или пък този уличен боец, на който му липсват ушите и по-голяма част от опашката.

W.W. обаче е визионер. Не баш като братята Райт или Фритьоф Нансен (той даже не знае кои са тези хора), но е визионер в смисъла, който дава Българският тълковен речник: „Човек с голяма идея и ново виждане на нещата, погледът му е насочен към големия успех, предпочита нестандартното, различното. Често е неразбран, готов е да изследва непознати територии, преследва цели, които за околните са нереални Той често проявява нестандартен вкус.„

 И веднага давам доказателство за неговот визионерство.

Преди няколко дни W.W. си втълпи, че няма по-сладко и предизвикващо умиление животно от видрата и след като бях принудена да изгледам 48 видеа в You Tubeс с видри, които плуват по гръб, хванати по двойки за лапички, бозаят, ядат макарони и раждат бебета-видри, ми беше заявено, че това ще ни е следващият домашен любимец.

-         -  Нали знаеш, че видрата е водно животно? Къде смяташ да я държим? – попитах аз, извивайки въпросително едната си вежда в не съвсем сполучлива арка по модел на Скалата.

-         -  Във ваната.

-         -  Искаш да кажеш във ваната на МОЯ апартамент?

-         -  Да.

-         -  А ако се конфронтира с Базука?

-         -  Ще махнем Базука.

 Аха, значи такава била работата. Леко се стреснах, трябва да призная, от перспективата да отглеждам видра в банята си. Но тогава оставих разговора с отворен край. Но това беше с цел! Трябваше ми малко време, за да се подготвя за ответния удар.

Два дни по-къс но, когато пак стана въпрос за видратa X и перманентното й присъствие във ваната и живота ни, аз вече бях подготвена.

-        -  Знаеш ли, че на една видра са й необходими шест килограма риба на ден? На ден!! Която аз определено  няма да купувам!

Така бе сложен край на мечтата за видра. Но остана обещанието, че ще си направим тениски с подобни щампи: на неговата ще пише “I am an otter[1], а на моята – “I am with an otter[2].

После дойде традиционната ни седмична кино-вечер, когато обикновеноW.W.избира филма, а аз в последствие си бия главата в стената заради избора му. При последната такава вечер обаче аз реших да поема инциативата и излязох с на пръв поглед смелото и неподобаващото за възрастта и сериозната ми педагогическа професия ппредложение да гледаме порно с животни.

-         -  Верно ли искаш? -  W.W. видимо се оживи.

-          - Да бе.

-        -   Сериозно?

-        -   Даа. Нека с кончета!

 От първи опит W.W. попадна на един сайт със сериозни зоофилски видеа, но първо погледахме малко хардкор с големи кученца  в съвокупяващи сцени със скучаещи домакини и чак после минахме на селскостопанските клипове. С голяма изненада установихме, че членовете на конете, освен огромни и черни, приличат в горната си част на пасатори за варен грах и картофи. Разбира се, бяхме донякъде подготвени за факта,  че женската вагина е в състояние да поеме такова чудовищно количество плът в себе си, но когато конят започна да се празни, и двамата зяпнахме. Заклевам се, беше все едно  гледаме градинска пръскачка! Трябва да ви кажа, че количестовто сперма, което един коня изхвърля, се развнява…така, мерейки го на око, на около буркан и половин компот от сливи.

 За да бъда честна, ще кажа, че порното с животни (в случая коне) бързо омръзва по простата причина, че единият от сексуалните партньори не се вживява особено в акта, а това винаги си е joy-killer.  Така че нищо чудно, че и на нас скоро ни писна да гледаме как млади девици се въргалят в сеното и размазват конската сперма върху розовите си гърди.

  После гледахме филм, който пак W.W. избра и заради съдържанието на който още на 12-тата минута ми се прииска да ми се намират някъде по кухненските шкафове някакви много силни наркотици.

 

Не знам дали този блог пост носи някакво послание. И дали изобщо трябва да завършвам с някакъв обобщаващ коментар, както обикновено правя.  А и ако искате да знаете, мислите ми в момента са на друго място -  притеснявам се, че W.W. е бил днес следобед да гледа продължението на „Игрите на глада“, което носи заплашителното за единството на нашия скромен семеен кръг заглавие „Сойка-присмехулка“.



[1] Аз съм видра. (англ)

[2] Азз съм с видра. (англ)

 

 




Гласувай:
5



1. blackpredator - както казва един приятел,
26.11.2014 23:43
не е лошо да гледаш сек'во порно
лошо е да не ти харесва
цитирай
2. vukovska - Аз не казам, че не ни хареса, просто ...
26.11.2014 23:51
Аз не казам, че не ни хареса, просто бързо ни омръзна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vukovska
Категория: Лични дневници
Прочетен: 684838
Постинги: 228
Коментари: 638
Гласове: 388
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031